شبكه 5G برای خودنمایی است!
به گزارش ابرنت بعضی از تحلیل گران فعال در حوزه فناوری اعتقاد دارند كه توسعه شبكه ۵G تنها برای خودنمایی غول های تكنولوژی و كاربران گوشیهای هوشمند است و استفاده چندانی برای كاربران نخواهد داشت.
به گزارش ابرنت به نقل از ایسنا، با عنایت به آنكه در سال های اخیر محبوبیت و استقبال از شبكه نسل پنجم اینترنت ۵G در جهان به میزان قابل توجهی افزایش یافته است، كشورهای مختلف با همكاری و عقد قرارداد با شركت های مخابراتی و اپراتورهای معروف تلاش دارند كه به توسعه و برقراری زودهنگام زیرساخت های لازم برای این شبكه اینترنتی بپردازند.
طبق گزارش بلومبرگ، بعضی از كارشناسان و تحلیل گران فعال در حوزه فناوری اعتقاد دارند كه شبكه نسل پنجم اینترنت همراه ۵G هم اكنون با استفاده از امكانات قابل دسترسی كه در جهان وجود دارد، كاربرد چندان زیادی برای كاربران و مشتركان گوشیهای هوشمند نخواهد داشت و آن دسته از كاربرانی كه به خریداری دستگاههای الكترونیكی و هوشمند مجهز به قابلیت شبكه ۵G اقدام می كنند، بیشتر جنبه خودنمایی خواهد داشت چونكه بعنوان مثال، حتی در صورت خریداری و تهیه یك گوشی هوشمند مجهز به قابلیت پشتیبانی از شبكه مذكور، هنوز زیرساخت های برقراری اتصال به ۵G در خیلی از كشورهای جهان توسعه داده نشده است و آنها در واقع قادر نخواهند بود از امكانات اینترنت پرسرعت و سایر خدمات آن بهره مند شوند.
این در حالیست كه هنوز شك و شبهه های فراوانی در مورد برقراری همگانی و جهانی زیرساخت های لازم برای شبكه نسل پنجم اینترنت همراه ۵G وجود دارد و دانشمندان زیادی با انتشار گزارشی مفصل از دولت های مختلف در جهان درخواست كرده بودند كه بخاطر تاثیرات و تبعات منفی برقراری این شبكه بر روی سلامتی انسان، حیوان و محیط زیست، از توسعه و راه اندازی آن جلوگیری به عمل بیاورند. با اینكه با بررسی سازمان های نظارتی در كشورهای پیشرفته و همینطور اتحادیه اروپا فرضیه تاثیرات منفی ۵G بر سلامتی افراد رد شد، اما هنوز به نظر می آید كه جای بررسی و تحقیقات فراوانی در این خصوص دارد و نباید در راه اندازی آن عجله كرد.
پیش تر بعضی از منتقدان عنوان كرده بودند از آن جایی كه توسعه و برقراری شبكه ۵G برای شركت های خودروسازی، غول های تكنولوژی و به تبع آن دولت كشورها سودآوری بسیار بالا و قابل توجهی دارد، آنها حتی در صورت تایید گزارش های دانشمندان و متخصصان، از توسعه این شبكه جلوگیری به عمل نخواهند آورد.
كریس لین و ساموئل چن، از تحلیل گران ارشد فعال در موسسه تحقیقاتی استنفورد، در این رابطه نوشت: در واقع هیچ دلیل منطقی برای توسعه و برقراری شبكه ۵G هم اكنون وجود ندارد.
این در حالیست كه خیلی از اپراتورهای مخابراتی در خیلی از كشورهای جهان تابحال به توسعه زیرساخت های لازم برای برقراری شبكه ۵G اقدام نموده اند كه همچون مهم ترین آنها می توان به شركت های SK Telecom، تی موبایل، ورایزن، اریكسون، هواوی و نوكیا اشاره نمود. بعنوان مثال، شركت مخابراتی SK Telecom در كره جنوبی در ماه گذشته، تنها ۱۴۰ روز پس از معرفی اولین سرویس تجاری شبكه ۵G، تعداد مشتركان شبكه ۵G خویش را به مرز یك میلیون كاربر رساند. همینطور كارشناسان هم برآورد و اعلام نموده اند كه چین تا سال آینده ۱۷۰ میلیون كاربر شبكه ۵G خواهد داشت.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب