معاون اول قوه قضاییه:
باید از پیام رسان های داخلی بیشتر حمایت می شد
ابرنت: معاون اول قوه قضاییه اظهار داشت: باید بیشتر از این از پیام رسان های داخلی حمایت می شد.
به گزارش ابرنت به نقل از ایسنا، غلامحسین محسنی اژه ای در حاشیه مراسم معارفه رئیس سازمان پزشكی قانونی در جمع خبرنگاران در پاسخ به این سوال كه در بحث فضای مجازی به مردم سفارش كردید كه تحت تأثیر فضاسازی ها قرار نگیرند اما برخی سازمان های مسئول به دنبال تنش در این رابطه هستند، سفارش تان به دستگاه هایی كه باید نظارت های بیشتری داشته باشند چیست؟ اظهار داشت: امروز یكی از مسائلی كه مورد توجه از طرف دوست و دشمن است بحث فناوری های جدید است.
وی ادامه داد: قوه قضائیه به شدت مدافع این است كه كل كشور از فناوری های جدید استفاده صحیح كند. امروز دشمن و بعضی از تروریست ها و باندهای مافیایی و كلاهبرداران و مرتكبین جرایم مختلف از این فضا استفاده می نمایند و حقیقتاً سبب افزایش جرم و جنایت و منجر به افزایش كار برای قوه قضائیه می شوند و ناامنی در كشور را به وجود آورده و آرامش را برهم می زنند.
محسنی اژه ای بیان كرد: مسائل اخلاقی و ارزشی كه در جامعه باید مطرح شود به خصوص در طبقه جوان و نوجوان، امروز تحت تأثیر این فضاسازی ها و بداخلاقی قرار می گیرد و به همین دلیل همه دستگاه های مسئول به خصوص شورای عالی فضای مجازی كه ریاست آن بر عهده رئیس جمهور است یك عنایت بیشتری برای ساماندهی بعضی از امور و مسائل در رابطه با فضای مجازی داشته باشند.
وی افزود: اگر چنانچه ما تأخیری در ارتباط با ایجاد زیر ساخت های بومی و ملی داشته و ساماندهی نكنیم بالقطع بعداً هزینه های بیشتری باید پرداخت نماییم. بدین سبب سفارش قوه قضائیه این است كه جلوی جرایم را بگیرند و به سایر مسئولان ذیربط هم سفارش می شود زیرساخت های خودرا بومی كنند چونكه فضای مجازی رها شده به ضرر كشور است. هم از طرق گوناگون و هم بوسیله سیاسی، اقتصادی، اخلاقی و امنیتی رها بودن فضای مجازی به ضرر است و امیدواریم اقدامات مناسبی در این راستا صورت گیرد.
معاون اول رئیس قوه قضابیه در پاسخ به این سوال كه اقدامات و همكاری ها در امتداد كنترل فضای مجازی به كجا رسیده است، اظهار داشت: بنده عضو شورای عالی فضای مجازی نیستم اما تا جایی كه اطلاع دارم برای مدیریت این فضا تلاش هایی می شود. همین طور در پشتیبانی از پیام رسان های داخلی تأخیری در این زمینه وجود دارد.
وی افزود: باید بیشتر از این از پیام رسان های داخلی حمایت می شد. در زیرساخت های داخلی و بومی كه باید انجام می شد هم تأخیر داریم كه باید تلاش هایی در این زمینه صورت گیرد. كمك هایی در حال انجام می باشد كه باید به سرعت آن افزوده شود.
وی در پاسخ به سوالی در خصوص این كه در رابطه ها با گرانی ها كمیته ای در استان ها تشكیل داده اید اما هنوز هیچ موفقیتی در این رابطه رخ نداده، آیا مقابله اساسی با گرانی ها و دلالان انجام شده است؟ اظهار داشت: مقابله اساسی در مقابل گرانی ها متولی دارد كه آن هم دولت، صنوف و تعزیرات حكمومتی است كه نقش اصلی را باید ایفا كند.
وی اشاره كرد: قوه قضائیه از ماه ها قبل بلكه بیشتر از یكسال قبل اعلام نمود چنانچه دولت در این زمینه كمكی بخواهد غیر از وظایف ذاتی خود كه مشمول این می شود كه اگر كسی احتكار عمده كرده باشد و یا گران فروشی كند یا اگر تقلبی داشته باشد، برخورد با این موارد وظیفه ذاتی دستگاه قضا است اما غیر از این موارد كه امروز قانون گذار آنها را برعهده دولت گذاشته است، باید دولت پیش قدم باشد. ما گفتیم حتی در اموری كه طبق قانون بر عهده قوه قضائیه نیست كمك می نماییم. دادستان كل كشور با هم كاری تعزیرات سندهایی را به وجود آوردند و در استان های مختلف تلاش كردند كه البته این اقدامات مؤثر بوده است. اما اگر چنانچه دستگاهای مسئول بطور جد به میدان نیایند دستگاه قضا به تنهایی نمی تواند همه گران فروشی ها را حل و فصل كند چونكه اینها منشأ هایی دارد كه دست قوه قضائیه نیست.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب