هاشمی:
سامانه ۱۹۵ برای حفظ حقوق مصرف کنندگان بازطراحی می شود
به گزارش ابرنت، وزیر ارتباطات رضایت مردم را مهم ترین معیار سنجش کار آمدی فرایندها و سامانه های ایجادشده برای پایش کیفیت شبکه ارتباطی دانست.
به گزارش ابرنت به نقل از وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، سید ستار هاشمی، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در جلسه نظارتی سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی که با حضور معاونان وزارت ارتباطات، رئیس، معاونان و مدیران ارشد رگولاتوری برگزار شد، ضمن اشاره به اهمیت سودجستن از نظر مردم در ارزیابی کیفیت خدمات ارتباطی، اظهار نمود: در طراحی و تولید سامانه های نظارتی باید مشخص باشد که نظر مردم چه جایگاهی دارد و هر اندازه بتوان بصورت مستقیم به قضاوت و ارزیابی مردم دسترسی داشت، فاکتورهای کیفی شبکه هم دقیق تر و کامل تر مورد سنجش قرار می گیرد.
وی با تاکید بر این که مردم باید در مرکز طراحی فرایندها و سامانه های نظارتی قرار داشته باشند، اضافه کرد: پیچیدگی سیستم ها و دشواری دسترسی به آنها باعث می شود مردم از این ابزارها استفاده نکنند؛ بدین سبب باید خدمات و فرایندهای نظارتی را از نظر مردم به عنوان دریافت کنندگان خدمات ارتباطی و فناوری اطلاعات ارزیابی نماییم.
نظر مردم؛ لزوم نظام تنظیم گری
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با اعلان اینکه توجه به رای و نظر مردم یک انتخاب نیست، بلکه لزوم است، خاطرنشان کرد: مردم باید بتوانند به عنوان شهروند، بوسیله یک سیستم و پنجره واحد با وزارت ارتباطات ارتباط داشته باشند و خدمات مورد نیاز یا شکایت های خودرا از یک مسیر مشخص پیگیری کنند.
هاشمی اضافه کرد: ساختار نظارت و تنظیم گری باید برای مردم نقش پناهگاه و مرجع پیگیری داشته باشد تا شهروندان بتوانند مسایل و مطالبات خودرا در عرصه ارتباطات و فناوری اطلاعات بصورت شفاف و مؤثر دنبال کنند.
وی همین طور تنظیم گری در عرصه فناوری اطلاعات را یکی از ماموریت های جدید سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی عنوان نمود و اظهار داشت: رگولاتوری با عنایت به رویکرد نسل پنجم تنظیم گری در جهان، باید در کنار حوزه ارتباطات، مسئولیت تنظیم گری در عرصه فناوری اطلاعات را هم بر عهده بگیرد.
به گزارش ابرنت به نقل از وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، سید ستار هاشمی، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در جلسه نظارتی سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی که با حضور معاونان وزارت ارتباطات، رئیس، معاونان و مدیران ارشد رگولاتوری برگزار شد، ضمن اشاره به اهمیت سودجستن از نظر مردم در ارزیابی کیفیت خدمات ارتباطی، اظهار نمود: در طراحی و تولید سامانه های نظارتی باید مشخص باشد که نظر مردم چه جایگاهی دارد و هر اندازه بتوان بصورت مستقیم به قضاوت و ارزیابی مردم دسترسی داشت، فاکتورهای کیفی شبکه هم دقیق تر و کامل تر مورد سنجش قرار می گیرد. وی با تاکید بر این که مردم باید در مرکز طراحی فرایندها و سامانه های نظارتی قرار داشته باشند، اضافه کرد: پیچیدگی سیستم ها و دشواری دسترسی به آنها باعث می شود مردم از این ابزارها استفاده نکنند؛ بدین سبب باید خدمات و فرایندهای نظارتی را از نظر مردم به عنوان دریافت کنندگان خدمات ارتباطی و فناوری اطلاعات ارزیابی نماییم.
منبع: abrnet.ir
این مطلب ابرنت را می پسندید؟
(0)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط ابرنت
نظرات بینندگان ابرنت در مورد این مطلب
لطفا شما هم در مورد این مطلب نظر دهید