نسخه خوان هوشمند ایرانی، خط بد پزشکان را هم می فهمد
به گزارش ابرنت، وقتی نسخه نویسی پزشکان به یکی از پرچالش ترین بخش های درمان بدل شده و بیماران به علت بدخطی نسخه ها یا ناهماهنگی با سامانه های بیمه، متحمل هزینه های گزاف می شوند، یک شرکت دانش بنیان ایرانی با طراحی «دستیار هوشمند پزشک» گامی جسورانه برداشته است؛ سامانه ای که با هوش مصنوعی، نسخه ها را حتی از بدخط ترین دست خط ها می خواند و مستقیماً برای بیمه ارسال می کند.
به گزارش ابرنت به نقل از ایسنا، در حالیکه نسخه نویسی الکترونیکی در سالهای اخیر با چالش های گوناگونی برای پزشکان همراه بوده، یک شرکت دانش بنیان ایرانی با توسعه «دستیار هوشمند پزشک» توانسته این روند را متحول کند. این سامانه با استفاده از هوش مصنوعی و قابلیت تشخیص دست خط حتی در نسخه های بدخط، فرایند نسخه نویسی را تسهیل کرده و ارتباط مستقیم با سامانه های بیمه گر برقرار می کند که گامی نوین در جهت کاهش زمان و هزینه های درمان برای پزشکان و بیماران به حساب می آید.
امیرحسین سیدی، مدیرعامل این شرکت دانش بنیان در گفتگو با ایسنا از طراحی و تولید «دستیار هوشمند پزشک» خبر داد؛ سیستمی که با استفاده از فناوری هوش مصنوعی می تواند نسخه نویسی پزشکان را ساده تر، سریع تر و دقیق تر کند.
به نقل از ایشان، این دستگاه توانایی خواندن نسخه های پزشکی را دارد؛ حتی در حالی که نسخه به شکل بدخط یا با اختصارات نوشته شده باشد. این توانایی با استفاده از الگوریتم های شبیه سنجی و تشخیص دست خط هوشمند فراهم گشته است.
سیدی اضافه کرد: این سامانه اطلاعات نسخه را به صورت مستقیم به سامانه های بیمه گر ارسال می کند و به این ترتیب، زمان نسخه نویسی برای پزشکان به صورت قابل ملاحظه ای کاسته می شود.
ایشان در ادامه ضمن اشاره به چالش های فعلی پزشکان در نسخه نویسی الکترونیکی اظهار داشت: هم اکنون خیلی از پزشکان یا نسخه نویسی را به منشی ها واگذار می کنند یا همچنان نسخه ها را به شکل دستی روی سربرگ مطب می نویسند. در این حالت بیماران امکان استفاده از بیمه را از دست می دهند و وادار به پرداخت هزینه های آزاد می شوند.
سیدی خاطرنشان کرد: پزشکانی هم که از سامانه های الکترونیکی فعلی استفاده می نمایند، بر اساس گزارش خودشان تا ۴۰ درصد از زمان و راندمان کاری شان کاسته می شود، چونکه باید وارد سامانه های مختلف شده و داروها را به شکل دستی انتخاب کنند.
مدیرعامل این شرکت دانش بنیان تصریح کرد: با هدف رفع این مشکلات، سامانه ای را طراحی نموده ایم که علاوه بر نسخه نویسی، خدماتی همچون نوبت گیری آنلاین، تشکیل پرونده الکترونیک بیماران و مدیریت مطب و کلینیک را هم پوشش می دهد.
به قول سیدی، این سامانه دارای سخت افزار اختصاصی و نرم افزار پیشرفته ای است که پزشک بدون احتیاج به کامپیوتر می تواند نسخه نویسی را انجام دهد. این سیستم مستقیماً به سامانه های بیمه متصل است و IP اختصاصی خویش را از سازمان تأمین اجتماعی و بیمه سلامت دریافت کرده و مجوزهای لازم از سازمان تنظیم مقررات وزارت بهداشت را هم کسب کرده است.
منبع: ابرنت
این مطلب ابرنت را می پسندید؟
(0)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط ابرنت
نظرات بینندگان ابرنت در مورد این مطلب
لطفا شما هم در مورد این مطلب نظر دهید