حضور 454 غرفه در اینوتکس 2025

حضور 454 غرفه در اینوتکس 2025

به گزارش ابرنت، دبیر اجرایی چهاردهمین نمایشگاه اینوتکس با اشاره به اینکه در این دوره ۴۵۴ غرفه بوجود آمده است، اظهار داشت: در این رویداد، تمامی اجزای زیست بوم نوآوری و فناوری حضور دارند؛ از مخترعین و شتاب دهنده ها گرفته تا شرکتهای دانش بنیان، مراکز رشد و صنایع بزرگ.


به گزارش ابرنت به نقل از ایسنا، سجاد رجبی امروز در مراسم افتتاحیه جشنواره اینوتکس ۲۰۲۵ به دستاوردهای پارک فناوری پردیس در طول ۲۴ سال قبل اشاره نمود و اظهار داشت: امروز ۴۵۰ شرکت و هزاران نیروی انسانی در این پارک مشغول به فعالیت هستند.
وی ضمن اشاره به مصوبه تیرماه سال قبل در رابطه با تشکیل منطقه بین المللی نوآوری ایران، اضافه کرد: پارک فناوری پردیس به واسطه موقعیت خاص خود در معاونت علمی ریاست جمهوری، مأموریت های ملی و بین المللی گوناگونی را بر عهده دارد که همچون آنها میتوان به ایجاد شبکه فن بازار ملی ایران، مرکز شتاب دهی نوآوری و همینطور برگزاری نمایشگاه اینوتکس اشاره نمود.
رجبی با تاکید بر پیچیدگی روز افزون سیستم های اجتماعی، تصریح کرد: اینوتکس در تلاش است با شکل گیری یک سیستم اجتماعی پویا در دل اکوسیستم نوآوری و فناوری، تعاملات میان افراد، شرکت ها و سازمان ها را افزایش دهد.
وی ضمن اشاره به حضور ۴۵۴ غرفه دار در این دوره از نمایشگاه، اظهار داشت: در این رویداد، تمامی اجزای زیست بوم نوآوری و فناوری حضور دارند؛ از مخترعین و شتاب دهنده ها گرفته تا شرکتهای دانش بنیان، مراکز رشد و صنایع بزرگ.
رجبی، سه ستون اصلی اینوتکس را شبکه سازی، توسعه همکاری و گسترش سرمایه گذاری دانست و اضافه کرد: در قسمت شبکه سازی، رویدادهایی چون ایستگاه آینده با هدف عرضه تصویری از ۱۰ سال آینده فناوری، استیج اینوتکس جهت بررسی چالش های فعلی کسب و کارها و فروم حکمرانی برای تحلیل ابعاد حکمرانی دانش بنیان برگزار می گردد.
او همینطور از افزوده شدن رویداد «تکس» به این دوره از نمایشگاه اطلاع داد و توضیح داد: در این بخش تلاش داریم روایت اصیل کارآفرینان نسل دوم ایران را که بیشتر از ۵۰ سال در زمینه کسب و کار فعالیت داشته اند، بشنویم و از تجربیات آنها بیاموزیم. در قسمت سرمایه گذاری، رویداد «کافه سرمایه» با مشارکت ۳۰ تیم برتر برگزار می گردد که در چهار روز نمایشگاه، در مقابل ۵۰ سرمایه گذار نشست های گوناگونی خواهند داشت. این تعاملات بعد از پایان نمایشگاه هم ادامه خواهد یافت تا مسیر جذب سرمایه برای تیم ها هموارتر شود.
وی از رویداد دیگری به نام «ریسرچ پیش» هم یاد کرد که بر تحقیقات دانشگاهی متمرکز است و فینال آن در روز چهارم نمایشگاه برگزار می شود. در زمینه همکاریهای فناورانه، رویدادهایی همچون «پاویون منتورشیپ» و «ریورس پچ» با هدف ارتباط میان صنایع بزرگ و شرکتهای دانش بنیان برنامه ریزی شده اند.
رجبی اعلام نمود: در مجموع، ۲۴ رویداد ذیل نمایشگاه تعریف شده که جزئیات آنها از راه اپلیکیشن رسمی اینوتکس قابل مشاهده می باشد.




منبع:

1404/02/10
09:56:33
25
0.0 / 5
تگهای خبر: پارك فناوری , سیستم , شبكه , فناوری
این مطلب ابرنت را می پسندید؟
(0)
(0)
X

تازه ترین مطالب مرتبط ابرنت
نظرات بینندگان ابرنت در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۸ بعلاوه ۵
پربیننده ترین ها

جالب ترین ها

تازه ترین ها

ابر نت