با مزیت تنظیم كنندگی سیستم ایمنی بدن؛

دستیابی به فناوری تولید شیر حاوی آنتی بادی برای ارتقای امنیت غذا

دستیابی به فناوری تولید شیر حاوی آنتی بادی برای ارتقای امنیت غذا

به گزارش ابرنت، یک شرکت دانش بنیان با عرضه خدمات مشاوره فنی، ژنتیکی و امنیت غذایی به دامداری ها و گاوداری ها، موفق به تولید شیر فراویژه حاوی آغوز برای ارتقای امنیت غذایی و ایمنی بدن شده است.



به گزارش ابرنت به نقل از معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری، حسن نیلی احمدآبادی، مدیرعامل این شرکت ضمن بیان این که شیر فراویژه حاوی آغوز محصولی دانش بنیان است که برای نخستین بار در ایران ساخته شده است، خاطرنشان کرد: شیر فراویژه حاوی آغوز و فوق ایمنی زا(نوزا) یک محصول دانش بنیان و سلامت محور برای کسانی است که به ارتقاء سلامتی خود می اندیشند.
وی ضمن اشاره به مزیت های محتوای اولیه و شیوه فرآوری شیر فراویژه حاوی آغوز، اظهار نمود: بعنوان مثال شیرهای عرضه شده در فروشگاه ها استریل هستند و پروتئین شیرهای استریل به علت مواجهه با حرارت غیر فعال شده است؛ همینطور کارکرد انسولین، تنظیم قند خون است و اگر پروتئین حرارت ببیند، دیگر آن خاصیت را ندارد. در شیر هم پروتئین های زیادی وجود دارد که وقتی حرارت می بیند، خاصیت و ارزش بیولوژیکی آن از دست می رود.
این مهندس فناور تصریح کرد: در این خصوص ما از روش ال تی استفاده می نماییم که در آن دما را پایین آورده و زمان را زیاد خواهیم کرد؛ همینطور گاو را، پیش از زایمان در پروتکل هایپر ایمنوزیشن قرار می دهیم و سیستم ایمنی آنرا تقویت و تحریک می نماییم، در ادامه برخی ترکیبات را وارد آغوز و تغذیه گاو را مدیریت می نماییم. از این طریق فراویژه آنتی بادی در شیر تولید می شود که مشابه آن وجود ندارد.
احمدآبادی عرضه چاره جدید برای افزایش ایمنی در پاندمی ها را بزرگترین دستاورد مجموعه دانست و اظهار نمود: در واقع شیر حاوی آنتی بادی، خنثی کننده است و می تواند در سطح مخاط ها از اتصال ویروس به گیرنده ها جلوگیری نماید و علاوه بر این که سبب ارتقای امنیت غذایی شده و سوء تغذیه را برطرف می کند، تا حدودی سبب افزایش سطح ایمنی هم خواهد شد.
وی ضمن اشاره به این که این محصول دانش بنیان نقش تنظیم کنندگی در سیستم ایمنی دارد، اظهار داشت: با توجه به این که سرانه ی مصرف شیر در کشور پایین است، شاهد بیماری های مختلف اسکلتی، قلبی عروقی، کبد چرب و چاقی بیش از اندازه هستیم که همه آنها ناشی از سوء تغذیه است و شیر با داشتن تعادل مواد مغزی، این سوء تغذیه را برطرف می کند و از سوی دیگر سبب افزایش سطح ایمنی روی مخاطات بخصوص در طول لوله گوارش می شود و می تواند عوامل عفونی را مهار کند.
به گفته مدیر عامل این شرکت، در مورد صادرات این محصول دانش بنیان با کشور امارات مذاکرات انجام شده است.
وی ضمن اشاره به این که در اجرای این پروژه، معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری کمک زیادی به ما کرد، اضافه کرد: ما این محصول را در زمان دوران کرونا تولید کردیم، اما آن زمان مجوز نداشتیم و پس از اتمام کرونا موفق به گرفتن مجوز شدیم. در شروع کار از حمایت مالی معاونت علمی بهره مند شدیم که در آن موقع بسیار مؤثر و حیاتی بود.


منبع:

1402/12/19
13:32:21
0.0 / 5
189
تگهای خبر: ارزش , خدمات , سیستم , فروش
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۶ بعلاوه ۲
ابر نت