رئیس پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات خبر داد

آمادگی پژوهشگاه ICT برای پذیرش نیازهای پژوهشی دانشگاه ها

آمادگی پژوهشگاه ICT برای پذیرش نیازهای پژوهشی دانشگاه ها

به گزارش ابرنت دكتر یزدانیان ضمن اشاره به ظرفیت های بالای پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات، از آمادگی این پژوهشگاه برای پذیرش اعلام نیازهای پژوهشی دانشگاه ها اطلاع داد.


به گزارش ابرنت به نقل از ایسنا، دكتر وحید یزدانیان، رئیس پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات در دهمین كنفرانس فناوری اطلاعات و دانش (۲۰۱۹ IKT ) كه بامداد امروز (سه شنبه ۱۰ دی) در محل پژوهشگاه ICT برگزار شد، در مورد سیاست های آتی پژوهشگاه متبوعش اظهار داشت: پژوهشگاه با یك ماهیت دو وجهی، از یك سو دارای چارچوب ها و هنجارهای دانشگاهی نظام علمی و تحقیقاتی كشور است و از جانب دیگر بعنوان بازوی پژوهشی وزارت ارتباطات، نماینده عرضه خدمات به فعالان بخش ICT كشور به حساب می آید.
وی به ارتباط بین پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات با دانشگاه ها و انجمن های علمی و پژوهشی اشاره و تصریح كرد: یكی از علل میزبانی و پیشگامی پژوهشگاه برای برگزاری دهمین كنفرانس فناوری اطلاعات و دانش، تحقق توسعه پایدار می باشد و ما به دنبال تشریك مساعی هستیم.
یزدانیان با تاكید به اظهارات وزیر ارتباطات در مورد استفاده از ظرفیت دانشگاهیان، اظهار داشت: پژوهشگاه ICT همواره برخورداری از این ظرفیت را سرلوحه كار خود قرار داده و می دهد و با سیاست برون سپاری، بخشی از انجام پروژه را به دانشگاه ها واگذار می نماییم.
رئیس پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات با اشاره به برخورداری پژوهشگاه از توانمندی هایی مانند اساتید نخبه و پژوهشگران نمونه، خاطرنشان كرد: ما دنبال تمامی فعالیتهای پژوهشی نیستیم چونكه نظام وزارت ارتباطات یك نظام حمایتی است و پژوهشگاه نقش پشتیبانی از این زیرنظام های پژوهشی را دارد.
او همینطور با بیان اینكه هم اكنون زیرساخت لازم برای فعالیتهای حمایتی مهیا شده است، اظهار داشت: شركت های تابعه وزارت ارتباطات و فعالان حوزه پژوهشی باید به ما اعلام نیاز كنند تا سیاست های پژوهشی ما به آن سمت برود و ما بتوانیم در این عرصه كمك نماییم.
رئیس پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات در بخش دیگری از این مراسم در جمع خبرنگاران اظهار داشت: اعتقاد دارد كه این رویدادها می تواند به جهت دهی پروژه های آتی كمك نماید.
به گزارش روابط عمومی ارتباطات و فناوری اطلاعات، دكتر وحید یزدانیان در جمع خبرنگاران و در حاشیه دهمین كنفرانس فناوری اطلاعات و دانش (۲۰۱۹ IKT )، به میزبانی پژوهشگاه ICT در این دوره از كنفرانس اشاره نمود و اظهار داشت: با عنایت به مبحث اقتصاد مقاومتی و دانش و فناوری های حوزه فناوری اطلاعات، حضور صنعت در كنار دانشگاه برای تكمیل و توسعه تأثیر بسزایی دارد.
وی ادامه داد: از جانب دیگر كشور ما به لحاظ منابع انسانی كه در دانشگاه ها و مراكز مطالعاتی دارد، از دانش بسیار قدرتمند و در سطح بالا برخوردار می باشد كه خیلی از این محصولات، دستاورد محققان نخبه و نمونه است.
یزدانیان تصریح كرد: پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات بنابراین با برگزاری رویدادی با تركیب كنفرانس و نمایشگاه و با حضور شركت های فعال در این عرصه، به معرفی آخرین دستاوردهای هوش مصنوعی در اقتصاد دیجیتال و شهر هوشمند پرداخت.
او همینطور تصریح كرد: ارتباط بین صنعت و دانشگاه فی البداهه رخ نمی دهد مگر اینكه با رویدادهای علمی مانند برگزاری كنفرانس فناوری اطلاعات و دانش، زمینه مناسبی جهت بررسی و تامین نیاز صنعت و در تكامل آن، جهت دهی پژوهشی در راه این نیازها، فراهم گردد.

ارسال ۱۶۰ مقاله به دهمین كنفرانس IKT
دبیر دهمین كنفرانس فناوری اطلاعات و دانش (۲۰۱۹ IKT ) هم در این مراسم از استقبال قریب به ۴۰۰ نفر از علاقمندان حوزه فناوری اطلاعات از كارگاه های آموزشی روز نخست این كنفرانس اطلاع داد.
دكتر علیرضا یاری در عرضه گزارشی از دهمین كنفرانس فناوری اطلاعات و دانش، به مقالات ارسال شده در همین خصوص اشاره و اظهار نمود: مهلت ارسال مقالات برای این دوره كنفرانس اول آبان ماه به پایان رسید. نتایج داوری مقالات را دهم آذرماه عرضه دادیم و نسخه نهایی را ۲۰ آذر ماه اعلام كردیم. ۱۶۰ مقاله دریافت كردیم كه ۸۴ مقاله پذیرفته شده كه از این تعداد ۵۱ مقاله به صورت شفاهی بود.
به قول یاری، همینطور ۳۱ كارگاه آموزشی در این حوزه پیشنهاد شد كه ۱۲ كارگاه را كمیته علمی پذیرفت.
وی با اشاره به اینكه استقبال خوبی از كارگاه هایی كه به این واسطه تشكیل شد به عمل آمده است، اظهار داشت: از مجموع ۱۲ كارگاه در روز نخست، ۱۱ كارگاه برگزار و با استقبال ۴۰۰ نفری شركت كنندگان همراه شد.
طبق اعلام روابط عمومی ارتباطات و فناوری اطلاعات، یاری در ادامه به سخنرانی های كلیدی طی روزهای باقیمانده اشاره و تصریح كرد: محتوای اصلی سخنرانی ها و پنل ها به مبحث ایران هوشمند و اقتصاد دیجیتال اختصاص دارد و ما تلاش كردیم در كلیت این موضوعات به فناوری های توسعه كشور بپردازیم.



1398/10/11
23:29:16
5.0 / 5
4116
تگهای خبر: آموزش , ارتباطات , خدمات , صنعت
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۴ بعلاوه ۴
ابر نت