راه اندازی آزمایشی پالایشگاه زیستی کشتارگاهی

راه اندازی آزمایشی پالایشگاه زیستی کشتارگاهی

ابرنت: به گزارش ابرنت، توافق سه جانبه جهت راه اندازی آزمایشی پالایشگاه زیستی کشتارگاهی منعقد شده که بر توسعه محصولات با ارزش افزوده از پسماند، بقایا و محصولات جانبی کشتارگاه ها متمرکز است.



به گزارش ابرنت به نقل از معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری، ستاد توسعه زیست فناوری معاونت علمی فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری، مجتمع کشت کار احسان ری و شرکت گسترش صنعت علوم زیستی، توافق نامه ای سه جانبه را در جهت توسعه محصولات با ارزش افزوده از پسماند، بقایا و محصولات جانبی کشتارگاه ها امضا کردند.
این توافق نامه با هدف پشتیبانی از راه اندازی آزمایشی پالایشگاه زیستی کشتارگاهی منعقد شده که بر توسعه محصولات با ارزش افزوده از پسماند، بقایا و محصولات جانبی کشتارگاه ها متمرکز است.
محمدحسین متألهی اردکانی، دبیر ستاد توسعه زیست فناوری، مجید عزیزیان، رئیس هیأت مدیره مجتمع کشت کار احسان ری و امیررضا امیر حسنخانی، مدیر عامل شرکت گسترش صنعت علوم زیستی بعنوان نمایندگان این سه نهاد، این توافق نامه را امضا کرده و به اشتراک گذاشتند. این همکاری مقرر است زمینه ساز توسعه تکنولوژی های جدید و پایدار در حوزه پسماند و زیست فناوری صنعتی باشد و به ارتقا استانداردهای زیست محیطی در این عرصه کمک نماید.
به باعث این توافق نامه، ستاد توسعه زیست فناوری تعهد به اعطای تسهیلات حمایتی، پشتیبانی از توسعه بازار محصولات خروجی، و تسهیلگری جهت همکاری با مراکز تحقیقاتی و دانشگاهی را برعهده گرفته است. مجتمع کشت کار احسان ری و شرکت گسترش صنعت علوم زیستی هم تعهدات مشخصی در جهت اجرای طرح های آزمایشگاهی و نیمه صنعتی، و همینطور تأمین بخشی از هزینه ها و مواد اولیه لازم برای توسعه فناوری ها را بر عهده گرفته اند.
این توافق نامه که با هدف تقویت همکاریهای متقابل و توسعه اقتصاد دانش بنیان انجام شده، مقرر است به مدت پنج سال اعتبار داشته باشد و با توافق طرف ها قابل تمدید است.
این همکاری با تمرکز بر استفاده مؤثر از پسماندهای کشتارگاهی و تبدیل آنها به محصولات با ارزش افزوده، می خواهد به کاهش تأثیرات زیست محیطی فعالیتهای صنعتی کمک کرده و در عین حال، فرصت های جدیدی برای اشتغال زایی و کارآفرینی در این بخش ایجاد نماید.
فرآیندهای نوآورانه و تکنولوژی های پیشرفته مورد استفاده در این پالایشگاه زیستی به بهبود چرخه مدیریت پسماند و تولید انرژی پاک و محصولات جانبی مفید از مواد بازیافتی کمک خواهد نمود. این پروژه همینطور می تواند بعنوان یک مدل قابل تکرار برای سایر بخش ها و صنایع مختلف به منظور ترویج اصول اقتصاد سبز و توسعه پایدار عمل کند.
تعامل و همکاری بین طرف های مختلف توافق نامه، شامل دولت، بخش خصوصی و مراکز علمی و تحقیقاتی، یک الگوی مثال زدنی از هم افزایی و تلاش مشترک برای دستیابی به اهداف بزرگ تری است که در جهت منافع ملی و محافظت از محیط زیست قرار دارد. این توافق نامه می تواند پایه ای برای توسعه زیرساخت های نوآورانه و پایدار در کشور باشد، ضمن این که به ارتقا سطح دانش و فناوری در حوزه های کلیدی کمک می نماید.


منبع:

1402/12/02
08:11:27
0.0 / 5
315
تگهای خبر: ارزش , استاندارد , تكنولوژی , صنعت
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۱ بعلاوه ۲
ابر نت