یك كارشناس حوزه ارتباطات:

سهم بازار پهن باند شرکت های FCP و مخابرات برابر است

سهم بازار پهن باند شرکت های FCP و مخابرات برابر است

به گزارش ابرنت یک کارشناس حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات اظهار داشت: سهم بازار شرکت های FCP و مخابرات ایران در زمینه پهن باند حدودا برابر است.



به گزارش ابرنت به نقل از اداره کل ارتباطات و امور بین الملل شرکت مخابرات ایران امیرحسین شکرانی با اعلان اینکه شرکت مخابرات ایران، بدون هیچ انحصاری، زیرساخت های لازم برای سرویس دهی به مشتریان را ارائه می کند، اظهار نمود: همیشه، صحبت از انحصار مخابرات در زمینه زیرساخت می شود و برخی رسانه ها و یا اشخاص نیز بدون آگاهی کامل این مطلب را تکرار می کنند، اما این که انحصار زیرساخت ها دست مخابرات بوده، حرف دقیقی نیست، دراین زمینه اعداد و ارقام و استدلال ها مشخص است. در مورد اصل واگذاری، نحوه واگذاری شرکت مخابرات ایران برمبنای اصل ۴۴ قانون اساسی، انجام و تمام فرآیندهای قانونی آن طی شده است، این پروسه توسط مراجع ذی ربط بررسی و تائید شده و تا حالا گزارشی در خصوص مشکل درباب این واگذاری دریافت نشده است و اگر مساله ای در این خصوص وجود دارد، باید به قانون مراجعه شود.
وی افزود: در زمینه فعالیت شرکت نیز به هیچ وجه انحصاری وجود ندارد، بلکه مخابرات علاوه بر در اختیار گذاشتن تمام زیرساخت ها، در جایی که هیچ شرکتی حاضر به کار و فعالیت نیست، کار می کند و در این وضعیت، باز هم یکی از اشکالات شرکت مخابرات رخ می نماید که علاوه براینکه هیچ درآمد و سودی از فعالیت در مناطق محروم ندارد، این فعالیت را بر طبق مسئولیت اجتماعی خود به بهترین وجه انجام می دهد.
این کارشناس فناوری اطلاعات با اعلان اینکه سهم بازار شرکت های FCP و مخابرات ایران در زمینه پهن باند تقریباً برابر است، اضافه کرد: در بحث زیرساخت هم شرکت مخابرات طبق مصوبات و قوانین ابلاغی سازمان تنظیم مقررات اقدام نموده و به شرکتها زیرساخت و امکانات مورد نیاز را ارایه داده است. قراردادی که با شرکت های FCP منعقد می شود مطابق با مقررات و مصوبات سازمان تنظیم و مقررات است، یعنی مخابرات، تمام امکاناتی را که اپراتورها و شرکت های FCP می خواهند، در اختیارشان قرار می دهد و این با اشاعه بحث انحصار منافات دارد.
شرکت های FCP و اپراتورهای همراه، زیرساخت مورد نیازشان را از مخابرات دریافت می کنند
شکرانی افزود: مجموعه مخابرات هم اکنون در زمینه بیت استریم بر طبق مصوبات کمیسیون تنظیم مقررات با پنج شرکت طبق مقررات قرارداد امضا کرده و بازار رقابتی و اشتراکی موجود در زمینه باند پهن بین همه اپراتورها نشان میدهد هیچ نوع انحصاری وجود ندارد. شرکت مخابرات ایران طبق مقررات و قوانین، زیرساخت های اپراتورهای ثابت و همراه را تامین می کند. همچنین، شرکت های FCP و اپراتورهای دیگر زیرساخت های مورد نیازشان را از مخابرات دریافت می کنند و در زمینه تامین ارتباطات روستایی هم کارهای شرکت مخابرات بسیار گسترده است.
وی با اعلان اینکه اگر منابع لازم وجود نداشته باشد، توسعه هم به سختی انجام می شود، اظهار داشت: از ین جهت، حاکمیت باید شرکتی را که با اهمیت ترین مجموعه حوزه ارتباطات در کشور است، حمایت کند تا توسعه های لازم باتوجه به نیازهای روزمره مشتریان صورت گیرد. شرکت مخابرات ایران پیش از خصوصی سازی حدود ۸۵۰ هزار مشترک پهن باند داشته و هم اکنون حدود ۹ میلیون مشترک پهن باند دارد. این آمار اصلاً قابل قیاس با پیش از خصوصی سازی نیست. آمار و ارقام نشان دهنده فعالیت گسترده مخابرات در همه حوزه های ارتباطی در سراسر کشور است، اما این که آیا این توسعه ها متناسب با نیاز مشترکان است یا نه، موضوع دیگری است که جای بررسی همه جانبه دارد.
این کارشناس اشاره کرد: شرکت مخابرات ایران باتوجه به وضعیت فعلی خود که با مشکلات تعرفه ای و عدم تغییر تعرفه به مدت نزدیک به دو دهه مواجه می باشد، با مشکل عدم وجود منابع مالی ناشی از این بی تدبیری، امکان مورد نیاز جهت پشتیبانی، نوسازی و بازسازی شبکه مخابرات ایران را از دست داده است و برای حل این مشکل، باید باتوجه به تورم روزمره، ترمیم تعرفه ها بر طبق مدل تعرفه گذاری جدید برای مخابرات هرچه سریع تر صورت گرفته و تصویب شود تا این مجموعه عظیم و خدمت رسان، همچنان امکان ارائه خدمت و پشتیبانی و بازسازی شبکه زیرساختی تلفن و اینترنت ثابت را داشته و علاوه بر آن خدمات مختلف و متنوع خودرا همیشه باتوجه به نیاز مشتریان بروزرسانی کند.


منبع:

1400/08/19
12:16:43
0.0 / 5
676
تگهای خبر: ارتباطات , اینترنت , خدمات , سرویس
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۷ بعلاوه ۱
ابر نت